Wij maken passend advies betaalbaar

Persoonlijk en deskundig advies op maat, dat is waar het bij ons om gaat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken bieden wij al onze klanten het beste financiële advies – zakelijk en privé. Wij weten niet alleen wat er qua wet- en regelgeving speelt, maar ook waar jij behoefte aan hebt omdat we ons verdiepen in jou en in jouw situatie.

Jij bepaalt de manier waarop je jouw zaken bij ons wilt regelen. Welke manier je ook kiest, wij geven advies en inzicht in jouw financiële situatie. Uitgebreide service, scherpe premies en verzekeringsproducten van gerenommeerde aanbieders vormen ons uitgangspunt.

Team

Maaike

Hypotheekadviseur

Maaike helpt je bij het kiezen van de juiste hypotheek en het regelen van financiële vraagstukken. Ze geeft advies over de mogelijkheden en komt met de beste voorstellen, passend bij jouw situatie.

Jeroen

Gecertificeerd Financieel Planner

Jeroen helpt bij de financiële vraagstukken die bij een echtscheiding op jullie afkomen. hij zet alles op een rijtje, kijkt hierbij naar wat er wel kan en geeft passend en deskundig hypotheekadvies.

Eric

Financieel adviseur

Eric helpt je bij al jouw financiële en hypotheek vraagstukken. Hij zet alles voor je op een rijtje en geeft passend en deskundig advies. Met altijd de beste hypotheek als resultaat.

Gerda

Adviseur schadeverzekeringen

Samen met jou stemt Gerda alle verzekeringen af op jouw situatie, zal je verder helpen met alle mogelijke wijzigingen en uiteraard begeleidt zij je ook bij een correcte schadeafwikkeling.

Estrella

Adviseur schadeverzekeringen

Een schademelding, wijziging, mooi voorstel of gewoon een vraag over je schadeverzekeringen, Estrella zal er alles aan doen om je snel en duidelijk te helpen.

Willie

Hypotheekmedewerker

Bij Willie kan je altijd terecht voor alle financiële en administratieve vraagstukken rondom uw hypotheek.

Roel

Hypotheekadviseur

Roel helpt je bij het kiezen van de juiste hypotheek en het regelen van financiële vraagstukken. Hij geeft advies over de mogelijkheden en komt met de beste voorstellen, passend bij jouw situatie.

Heleen

Hypotheekmedewerker

Heleen beantwoordt al jouw vragen rondom de (administratieve) afhandeling van jouw hypotheek en helpt je waar nodig.

Denk jij binnen ons team te passen? Bekijk dan nu onze openstaande vacature(s) of stuur ons jouw open sollicitatie!

meer lezen