Werken bij Waterman

Wij zijn continue in beweging en blijven groeien. Daarom zijn we ook bijna altijd opzoek naar collega's. Staat jouw vacature er niet bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te doen.

Vacatures

Adviseur Particulieren

Door de verdere groei van onze organisatie en de aansluiting bij Fidus zijn wij dringend op zoek naar een bedrijvenadviseur voor ons kantoor in Apeldoorn.

Functieomschrijving
Als Adviseur Particulieren kom je te werken bij Fidus, een sterk groeiende financiële dienstverlener. Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan. Ooit gestart als familiebedrijf, maar klein dat zijn ze allang niet meer. Met maar liefst 350 FTE heeft Fidus de ambitie om te veranderen van een fors MKB-bedrijf naar een grote professionele dienstverlener.

Binnen drie jaar wil Fidus een markt leidende positie hebben in het zelfstandig intermediair kanaal. Dit bereiken ze door een actieve Buy & Build strategie te voeren. Daarnaast groeien ze ook organisch door zowel commercieel- als operationeel excellent te werken. De komende jaren gaat Fidus door digitalisering van hun dienstverlening verder professionaliseren om hun klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Doordat Fidus sterk gaat groeien zijn er volop kansen om je als professional te ontwikkelen en mee te groeien. Wil jij samen met Fidus deze top bereiken? Dan ben jij de Adviseur die we zoeken.

Salaris
Een salarisindicatie van € 2.200,- tot € 3.200,- bruto o.b.v. 40 uur. Afhankelijk van kennis en werkervaring.

Jouw nieuwe werkomgeving
Voor de afdeling particuliere verzekeringen is Fidus op zoek naar nieuwe collega’s. Als Adviseur staat het belang van de klant voor jou centraal en vanuit je adviserende rol help je de klant keuzes te maken. In duidelijke taal leg je de klanten uit welke verzekeringen het beste bij hen passen.

Je adviseert klanten, zowel telefonisch, via de chat als op kantoor. De klanten komen bij jou met vragen over hun verzekeringen. Je neemt natuurlijk ook zelf contact op met klanten om ze proactief te adviseren over hun verzekeringspakket. Het is aan jou om goed te luisteren naar wat zij nodig hebben en te adviseren welke risico’s zij kunnen verzekeren. Je zorgt ervoor, dat de verzekeringen aangepast worden dan wel de nieuwe verzekeringen opgemaakt worden. Dit doe je door helder en duidelijk uit te leggen aan je collega’s wat je met je klanten hebt afgesproken. Je zorgt voor een goede vastlegging in het systeem, zodat jij of een collega altijd kan terugvinden wat je precies hebt afgesproken met de klant.

Vereisten onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent in het bezit van WFT Basis en WFT Schade-particulier of bent bereid om deze certificaten te behalen
 • Je hebt al ervaring in de verzekeringsbranche of kiest bewust voor een loopbaan in de verzekeringswereld
 • Jij bent iemand die proactief en communicatief sterk is
 • Het is een pré wanneer je ervaring hebt in een telefonische klantcontact functie
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.

Nog steeds enthousiast?
Solliciteer dan direct. We zien je CV graag verschijnen in onze mailbox, eric@watermanadvies.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Eric Jansen via telefoonnummer (055) 301 01 01.

Adviseur Zakelijk Binnendienst

Door de verdere groei van onze organisatie en de aansluiting bij Fidus zijn wij dringend op zoek naar een bedrijvenadviseur voor ons kantoor in Apeldoorn.

Functieomschrijving
Als Adviseur Zakelijk Binnendienst kom je te werken bij Fidus, een sterk groeiende financiële dienstverlener. Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan. Ooit gestart als familiebedrijf, maar klein dat zijn ze allang niet meer. Met maar liefst 350 FTE heeft Fidus de ambitie om te veranderen van een fors MKB-bedrijf naar een grote professionele dienstverlener.  

Binnen drie jaar wil Fidus een marktleidende positie hebben in het zelfstandig intermediair kanaal. Dit bereiken ze door een actieve Buy & Build strategie te voeren. Daarnaast groeien ze ook organisch door zowel commercieel- als operationeel excellent te werken. De komende jaren gaat Fidus door digitalisering van hun dienstverlening verder professionaliseren om hun klanten nóg beter te kunnen bedienen.  

Doordat Fidus sterk gaat groeien zijn er volop kansen om je als professional te ontwikkelen en mee te groeien. Wil jij samen met Fidus deze top bereiken? Dan ben jij de Adviseur Zakelijk Binnendienst die we zoeken.

Salaris
Salarisindicatie van € 2.400,- tot € 4.000,- bruto per maand exclusief toeslagen. Afhankelijk van kennis en werkervaring.

Jouw nieuwe werkomgeving
Als Adviseur Zakelijk Binnendienst werk je nauw samen met de verschillende afdelingen van de organisatie. Je hebt een functionele lijn met de adviseur Bedrijven (buiten) en de Teamleider Binnendienst Bedrijven. Daarnaast heb je een hiërarchische lijn naar de Manager Financieel Advies. Binnen deze rol ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt voor verzekeringsklanten in het zakelijk segment.

Je geeft een positieve uitstraling aan het bedrijf door de klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan. Tevens heb je de verantwoording voor het beheren van de “Bedrijven” portefeuille met als hoofddoel onze klanten tevreden te houden (SLA).

Hierbij zorg je waar nodig dat het proces wordt gestart wat leidt tot een klantgerichte invulling van de klantbehoefte, en het accuraat behandelen en beantwoorden van de klantvraag of het probleem oplossen. Tot slot ben je commercieel verantwoordelijk voor het creëren van kansen vanuit het klantcontact, en genereer je afspraken en leads voor de Adviseurs Bedrijven in de regio. 

Vereisten onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • Je bent minimaal in het bezit van de diploma’s WFT Basis, Schade-zakelijk en Schade-particulier
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een klantcontact rol op zakeijk gebied
 • Je hebt kennis van ANVA
 • Je hebt goede beheersing van Microsoft Word en Excel
 • Je bent in bezit van branchediploma’s
 • Je bent voor 32 uur beschikbaar.  

Nog steeds enthousiast?
Solliciteer dan direct. We zien je CV graag verschijnen in onze mailbox, eric@watermanadvies.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Eric Jansen via telefoonnummer (055) 301 01 01.

Adviseur bedrijven

Door de verdere groei van onze organisatie en de aansluiting bij Fidus zijn wij dringend op zoek naar een adviseur bedrijven voor ons kantoor in Apeldoorn.

Functieomschrijving
Als Bedrijvenadviseur kom je te werken bij Fidus, een sterk groeiende financiële dienstverlener. Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan. Ooit gestart als familiebedrijf, maar klein dat zijn ze allang niet meer. Met maar liefst 350 FTE heeft Fidus de ambitie om te veranderen van een fors MKB-bedrijf naar een grote professionele dienstverlener.

Binnen drie jaar wil Fidus een marktleidende positie hebben in het zelfstandig intermediair kanaal. Dit bereiken ze door een actieve Buy & Build strategie te voeren. Daarnaast groeien ze ook organisch door zowel commercieel- als operationeel excellent te werken. De komende jaren gaat Fidus door digitalisering van hun dienstverlening verder professionaliseren om hun klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Doordat Fidus sterk gaat groeien zijn er volop kansen om je als professional te ontwikkelen en mee te groeien. Wil jij samen met Fidus deze top bereiken? Dan ben jij de Bedrijvenadviseur die we zoeken.

Salaris
Salarisindicatie van €3.500,- tot €4.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
Afhankelijk van kennis en werkervaring.

Jouw nieuwe werkomgeving
Als Bedrijvenadviseur houd jij je eigen business draaiende. Je krijgt een eigen zakelijke klantenportefeuille. Dit zijn voornamelijk MKB’ers die hun bedrijf en inkomen goed willen verzekeren. Jij bent er om hen te voorzien van de juiste kennis en informatie en natuurlijk hen te overtuigen van de verzekeringsproducten. Fidus biedt eveneens bancaire zaken en kunnen ondernemers helpen met het opbouwen van hun pensioen en die van hun werknemers.

Bij Fidus zijn goede relaties ontzettend belangrijk. Zowel intern als met hun klanten. Spontaan je klanten opbellen om te vragen hoe het met ze gaat? Even inchecken of die laatste wijziging goed is doorgevoerd? Dat soort zaken zijn bij Fidus heel normaal. Door ook bij de klanten langs te gaan om alleen te bekijken wat er bij hen speelt. Hierdoor houdt Fidus de banden sterk en weten klanten hen als eerste te vinden wanneer ze financiële producten nodig hebben.

Vereisten onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt 3 jaar ervaring als Adviseur in een binnen- of buitendienst rol
 • Je hebt goede kennis van en ervaring in de financiële dienstverlening en met name schade- en inkomensverzekeringen
 • Je beschikt over de diploma’s WFT Basis, WFT Schade-particulier en WFT Schade-zakelijk. Het is een sterke pré wanneer je in het bezit bent van WFT Inkomen of je bent bereid deze binnen drie maanden te behalen
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week.

Nog steeds enthousiast?
Solliciteer dan direct. We zien je CV graag verschijnen in onze mailbox, eric@watermanadvies.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Eric Jansen via telefoonnummer (055) 301 01 01.

Wat bieden wij?

 • Uitdagend werk in een professionele werkomgeving
 • Samenwerken in een leuk team van collega’s
 • Thuiswerk mogelijkheden
 • Werken bij een groeiende organisatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Opleiding, coaching en doorgroeimogelijkheden
 • Goed salaris dat we afstemmen op je kennis en ervaring
 •   Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Wij zijn een betrokken team gevestigd in Apeldoorn, Almelo en Huissen dat streeft naar persoonlijk, deskundig en betaalbaar advies op maat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken bieden wij al onze klanten het beste financiële advies – zakelijk en privé. 

meer lezen

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor talent en zien een open sollicitatie met CV graag verschijnen in onze mailbox. Heb je nog vragen over jouw mogelijkheden bij Waterman Advies neem dan contact op met Eric Jansen of Jeroen Rens.

nu solliciteren