Echtscheiding

Waterman financieel advies helpt je bij alle financiƫle en praktische zaken die rondom een echtscheiding geregeld moeten worden. Wij zetten ons in om het scheidingsproces zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.

De eerste stap
Een scheiding gaat gepaard met emoties. In onze gesprekken komen de emoties dan ook als eerste aan de orde. Daarna kunnen urgente zaken geregeld worden en afspraken worden gemaakt.

Recht spreken of recht doen
Mediation vindt plaats binnen de schaduw van het recht. Je bepaalt samen wat de beste afspraken zijn binnen de wettelijke mogelijkheden. Dit zijn afspraken waar jullie beiden zowel emotioneel als zakelijk akkoord mee gaan.

Wij helpen je goede afspraken te maken en zorgen ervoor dat deze worden vastgelegd,  streven ernaar het scheidingsproces zo goed en snel mogelijk te laten verlopen en willen alle onzekerheden wegnemen. 

Betaalbaar en passend advies

Persoonlijk en deskundig advies op maat, dat is waar het bij ons om gaat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken bieden wij al onze klanten het beste financiĆ«le advies. Wij weten niet alleen wat er qua wet- en regelgeving speelt, maar ook waar je behoefte aan hebt omdat we ons verdiepen in jou en in jouw situatie. Wij willen je verder helpen, zodat het echtscheidingsproces zo snel mogelijk achter de rug is.

OVER ONS