Wij maken passend advies betaalbaar

Persoonlijk en deskundig advies op maat, dat is waar het bij ons om gaat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken bieden wij al onze klanten het beste financiële advies – zakelijk en privé. Wij weten niet alleen wat er qua wet- en regelgeving speelt, maar ook waar jij behoefte aan hebt omdat we ons verdiepen in jou en in jouw situatie.

Jij bepaalt de manier waarop je jouw zaken bij ons wilt regelen. Welke manier je ook kiest, wij geven advies en inzicht in jouw financiële situatie. Uitgebreide service, scherpe premies en verzekeringsproducten van gerenommeerde aanbieders vormen ons uitgangspunt.

Team

Eric

Financieel adviseur

Eric helpt je bij al jouw financiële en hypotheek vraagstukken. Hij zet alles voor je op een rijtje en geeft passend en deskundig advies. Met altijd de beste hypotheek als resultaat.

Hans

Adviseur schadeverzekeringen

Samen met jou stemt Hans alle verzekeringen af op jouw situatie, zakelijk of privé. Uiteraard begeleidt hij je ook bij een correcte schadeafwikkeling.

Heleen

Hypotheekmedewerker

Heleen beantwoordt al jouw vragen rondom de (administratieve) afhandeling van jouw hypotheek en helpt je waar nodig.

Jeroen

Gecertificeerd financieel planner

Jeroen helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hij zet op financieel gebied alles voor je op een rijtje en geeft passend en deskundig advies.

Leo

Adviseur schadeverzekeringen

Samen met jou stemt Leo alle verzekeringen af op jouw situatie, zakelijk of privé. Uiteraard begeleidt hij je ook bij een correcte schadeafwikkeling.

Maaike

Hypotheekadviseur

Maaike helpt je bij het kiezen van de juiste hypotheek en het regelen van financiële vraagstukken. Ze geeft advies over de mogelijkheden en komt met de beste voorstellen, passend bij jouw situatie.

Marjolein

Hypotheekadviseur

Marjolein helpt je bij het kiezen van de juiste hypotheek en het regelen van financiële vraagstukken. Ze geeft advies over de mogelijkheden en komt met de beste voorstellen, passend bij jouw situatie.

Mirjam

Hypotheekmedewerker

Mirjam begeleidt hypotheken van begin tot eind, je kan altijd bij haar terecht en ze adviseert bij alle financiële en administratieve vraagstukken rondom hypotheken en echtscheidingen.

Denk jij binnen ons team te passen? Bekijk dan nu onze openstaande vacature(s) of stuur ons jouw open sollicitatie!

meer lezen