Eerste huis kopen

Een huis kopen is nieuw en spannend. Er komt veel op je af en er moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Niet alleen over de keuze van je woning maar ook hoe je die gaat financieren. Wij geven deskundig advies in jouw huidige situatie.

Samen kijken we wat jouw wensen en mogelijkheden zijn, wat je maximaal kunt lenen maar ook wat je maximaal wil besteden aan woonlasten. We willen je genoeg ruimte bieden in het eerste huis, maar ook op je bankrekening. Ben je van plan om je eerste woning te kopen en heb je een vraag over de mogelijkheden voor je hypotheek? Stel je vraag hier.

Betaalbaar en passend advies

Persoonlijk en deskundig advies op maat, dat is waar het bij ons om gaat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken bieden wij al onze klanten het beste financiële advies – zakelijk en privé. Wij weten niet alleen wat er qua wet- en regelgeving speelt, maar ook waar je behoefte aan hebt omdat we ons verdiepen in jou en in jouw situatie. Wij willen je verder helpen zodat je van je eerste woning kunt genieten. 

OVER ONS