Eenvoudig uw zorgverzekering 2021 met hoge kortingen vergelijken

De maand december is traditiegetrouw het moment voor veel mensen om eventueel over te stappen van zorgverzekering en elk jaar onderzoekt de Autoriteit Consument & Markt de drijfveren om eventueel over te stappen.

Ook in 2020 heeft de de Autoriteit Consument & Markt dit onderzoek gedaan en kwam de drijfveren top 3 uit op:

  1. De prijs           - 56%
  2. De dekking    - 40%
  3. Overig             -   4%

Er werd vervolgens ook gevraagd naar de redenen om eventueel wél bij een verzekeraar te blijven. Meerdere antwoorden waren mogelijk, dus is het totaalpercentage hoger dan 100%:

  1. Tevredenheid over de verzekeraar  - 62%
  2. Goede service                                         - 40%
  3. Gunstige prijs                                          - 30%

Wat is voor u een reden om uw zorgverzekering te vergelijken?
In beide overzichten komt de prijs terug. Uiteraard belangrijk, want u merkt dat in uw portemonnee. We adviseren echter ook om te kijken naar de dekking. Welk pakket vergoedt welke zorg? Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. Als u het eigen risico op € 885,- zet, betaalt u jaarlijks een lagere premie. Maakt u vervolgens onverhoopt gebruik van bepaalde zorg (zoals ziekenhuisopname), dan moet u de eerste € 885,- zelf betalen.

Zorg is helaas niet altijd te plannen, maar zorg ervoor dat u goed nadenkt over bovenstaande zaken alvorens u uw zorgverzekering afsluit.

Uw zorgverzekering vergelijken & afsluiten
U kunt via de Waterman Advies zorgvergelijker eenvoudig uw zorgverzekering vergelijken en eventueel met een interessante collectiviteitskorting afsluiten.

Klik hier voor de Waterman Advies zorgvergelijker.

Vragen over uw zorgverzekering?
Heeft u vragen over uw zorgverzekering of wilt u hulp bij het afsluiten? Neem contact met ons op wij helpen u met al uw vragen over uw zorgverzekering. Wij zijn te bereiken via 055 – 301 01 01 of info@watermanadvies.nl.