Volgend huis kopen

Tijd voor een nieuw huis! Heb je een eigen woning en ben je van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijg je met meer zaken te maken dan toen je je eerste woning kocht. Denk alleen al aan de verkoop van jouw huidige huis. Wij helpen graag bij het vinden van de juiste hypotheek.

Als doorstromer op de woningmarkt is het niet alleen belangrijk om goed inzicht te krijgen in je wensen en financiële ruimte voor je nieuwe woning. Ook de verkoop van je bestaande woning en huidige hypotheek zijn van groot belang. 

Samen kijken we wat jouw wensen en mogelijkheden zijn, wat je maximaal kunt lenen maar ook wat je maximaal wil besteden aan woonlasten. We willen je genoeg ruimte bieden in het huis, maar ook op je bankrekening. Zo kun je gericht op zoek gaan naar een nieuwe woning die passend is bij jouw budget. Ben je van plan om je nieuwe droomhuis te kopen en heb je een vraag over de mogelijkheden voor je hypotheek? Stel je vraag hier.

Betaalbaar en passend advies

Persoonlijk en deskundig advies op maat, dat is waar het bij ons om gaat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken bieden wij al onze klanten het beste financiële advies – zakelijk en privé. Wij weten niet alleen wat er qua wet- en regelgeving speelt, maar ook waar je behoefte aan hebt omdat we ons verdiepen in jou en in jouw situatie. Wij willen je verder helpen zodat je van je volgende woning kunt genieten. 

OVER ONS